Webdesign


Da viata imaginii tale digitale cu un website elegant si functional

Envogue Residence - Dezvoltator imobiliar din Bucuresti

Envogue Residence este un proiect rezidential complex, construit de un dezvoltator imobiliar cu experienta, care a pus accent pe rezistenta structurii din punct de vedere seismic, cat si pe o compartimentare ideala, completata cu suprafete vitrate generoase.

Redesignul complet al website-ului Envogue Residence face parte dintr-un proiect complex de promovare si rebranding realizat in parteneriat cu imopr.ro

www.envogueresidence.ro

Allimob - Agentie imobiliara din Prahova si Bucuresti

In urma extinderii activitatii in Bucuresti, agentia Allimob - una dintre cele mai active din judetul Prahova - a ales sa se repozitioneze complet diferit in piata. Astfel, am creat pentru Allimob nu doar un website nou nout, ci si o identitate vizuala moderna si atractiva.www.allimob.ro

New Star Consulting - Dezvoltator

Pentru dezvoltatorul New Star Consulting am pus la punct intreaga strategie de imagine, pornind de la identitatea vizuala. Websiteul este deopotriva o carte de vizita a dezvoltatorului, cat si o prezentare detaliata a celor mai recente proiecte. In cadrul acestui proiect, am conceput logoul, site-ul si randari interioare de calitate. www.newstarconsulting.ro

Game of Homes - Agentie Imobiliara

Game of Homes este o agentie cu o abordare aparte, care promoveaza doar proprietati de calitate, atent selectionate. In cadrul acestui proiect am pus la punct o imagine premium pornind de la logo, carti de vizita deosebite, pana la website-ul ce pune accent pe experienta si know-howul companiei.

www.gameofhomes.ro

Expert Casa - Agentie imobiliara din Iasi

In cadrul proiectului Expert Casa Imobiliare, am realizat un rebranding al agentiei: logo, website si branding (colantarea suprafetelor vitrate din sediu, agende). Siteul include toate functionalitatile de care are nevoie o agentie imobiliara in plina dezvoltare.

www.expert-casa.ro

MT Residence - Dezvoltator

MT Residence este un proiect rezidential din Bucuresti - zona Militari, ajuns la a 6-a faza de dezvoltare. Pe parcursul colaborarii noastre, am pus la punct o noua identitate vizuala, am creat un site de prezentare complet si elegant, dar si randarile folosite in promovarea apartamentelor disponibile.

www.mtresidence.ro

Zeda Imobiliare - Agentie imobiliara din Bucuresti

Website-ul agentiei Zeda Imobiliare a fost conceput anume pentru a ilustra energia tinerei echipe de agenti profesionisti care reprezinta brandul. Site-ul are un aer fresh, modern si pune in valoare proprietatile deosebite din portofoliu.

www.zedaimobiliare.ro

Compas Imobiliare - Agentie imobiliara din Piatra Neamt

Website realizat pentru agentia Compas Imobiliare, una dintre cele mai mari agentii din Piatra Neamt. 

www.compasimobiliare.ro

Best Residence Development - Dezvoltator

Site pentru un dezvoltator cu multiple proiecte rezidentiale, menit a prezenta atat compania, cat si proiectele individuale. Am pus la punct tot ceea ce tine de imaginea dezvoltatorului, de la o identitate vizuala eleganta, pana la randarile 3D pentru cel mai noi proiect lansat in piata.

https://bestresidencedevelopment.ro

Conduraru Constructii - Firma de constructii

Site pentru un constructor cu experinta incontestabila, menit a ilustra competentele companiei si a inspira incredere. ImoPR a conceput intreaga identitate vizuala, pornind de la logo. 

https://www.constructii-conduraru.ro/

Vrei sa comanzi un website pentru afacerea ta sau alte servicii conexe oferite de imoPR?

Contacteaza-ne!