Randari 3DTEHNOLOGIA ÎN AJUTORUL TAU!

Agentii imobiliari pot folosi Randarile 3D pentru a oferi clientilor posibilitatea de a vizualiza proprietatile inca din faza de proiect. Randarile sunt imagini construite digital care reproduc cu acuratete maxima un interior, de la finisaje pana la elemente arhitecturale sau lumini ambientale. Posibilitatea de vizualizare in detaliu a proprietatilor, cu variante infinite de amenajare, schimba regulile  jocul in imobiliare si permite clientilor sa isi faca o idee precisa despre apartamentele de interes.

Randarile 3D nu sunt doar un tool indispensabil pentru dezvoltatorii care sunt in perioada de pre-sales! Modelarea digitala va poate ajuta sa puneti in valoare proprietatile vechi, neamenajate. In plus, clientii care nu sunt siguri daca o proprietate este potrivita pentru stilul lor de viata pot fi convinsi cu ajutorul unei randari care sa sugereze mai multe optiuni de amenajare. 

Tehnologia imoPR va poate pune la dispozitie randari fotorealiste (imagini, video, schite 3D) intr-un timp mai scurt fata de alte solutii existente in piata, cu o posibilitate mult mai mare de personalizare. De asemenea, ne mandrim cu faptul ca randarile propuse de noi sunt complet realiste, piesele de mobilier si solutiile de amenajare propuse respectand proportiile reale ale produselor pe care le gasiti in magazin. Masuram tot, ne asiguram ca spatiul este folosit cat mai eficient si personalizam finisajele in cel mai mic detaliu. Tinem cont de amplasarea prizelor si de toate nisele si elementele de structura existente, rezultatul fiind o amenajare realista, care poate fi transpusa si in realitate de catre cumparator. 

Suntem obsedati de detalii si asta se vede! Avem mare grija sa alegem cele mai realiste finisaje si sa setam luminile naturale si ambientale astfel incat clientul sa vada proprietatea in cea mai buna varianta a sa. 

Ce tipuri de randari putem livra?

Imagini fotorealiste din unul sau mai multe unghiuri.

Avantajul nostru? Putem alege orice unghi sau punct de pornire dintr-o camera, exact cum ar face un fotograf in realitate. Unele tehnologii 3D au o flexibilitate mai mica din acest punct de vedere, fiind necesar inca de la inceput sa se stabileasca aceste detalii. Noi construim intai intreaga camera si apoi experimentam cu cele mai atractive perspective, care surprind in detaliu o incapere.

      

Schite 3d cu variante multiple de vizualizare

Vreti ca schita apartamentului sa prinda viata? Putem crea planuri 3D realiste, atractive, care sa evidentieze impartirea si potentialul interiorului. Puteti alege intre vizualizari in perspectiva, de sus, cu grade variabile de detaliu 3D.

       

Randari video 

Cel mai realist mod prin care clientii se pot transpune in proiectul dumneavoastra! Prin modul video putem crea panorame 360 grade ale fiecarei incaperi sau putem filma tranzitii si diverse unghiuri atractive ale proprietatii. Putem realiza inclusiv trailere ale unei proprietati - un montaj complet care sa ofere o calatorie realista prin intreg apartamentul.

Intrebari frecvente

  • In cat timp putem da drumul la treaba dupa semnarea contractului?

Imediat ce decideti ca doriti sa investiti in imaginea proiectului sau proprietatii dumneavoastra si se semneaza un contract de colaborare! Procesul este destul de simplu pentru dumneavoastra. Vom avea nevoie de schitele cat mai detaliate ale proiectului (cote, schema electrica etc.). Foarte utile (nu obligatorii) sunt fotografii din apartament sau santier, in care sa se vada clar elemente de structura, prize, gradul de iluminare naturala etc. Daca aveti o lista de finisaje sau de obiecte pe care le veti folosi in proiect, ne puteti furniza aceste detalii. Vom tine cont de ele in alegerea finisajelor si texturilor

  • Se pot face modificari pe parcursul proiectului?

Tehnologia pe care o folosim ne permite sa facem schimbari in mod eficient in orice moment al proiectului de dinainte de procesarea finala. Asa ca nu va temeti sa veniti cu propuneri, suntem flexibili si rapizi.

  • In cat timp putem livra proiectul?

Timpul nostru de livrare este garantat mai scurt fata de orice alt competitor. In functie de dimensiunea proiectului (numar de apartamente, numar de camere al apartamentelor, daca se doreste si amenajarea teraselor/curtii), putem livra un prim draft chiar si in doua zile lucratoare. Vom analiza atent fiecare proiect in parte inainte de demarare, pentru a va oferi un timp de predare realist. Procesarea finala, in calitate Ultra HD / 4k, se va face dupa aprobarea dumneavoastra finala.

  • Apartamentele se pot amenaja in mai multe stiluri?

DA! Chiar este indicat sa aveti amenajari in stiluri diferite, in functie de profilul publicului tinta. Un apartament poate fi potrivit atat pentru burlaci tineri, cat si pentru un cuplu de 60 de ani, in functie de amenajare. Acelasi interior poate arata complet diferit daca adoptam o amenajare clasica, moderna, shabby chic sau industriala. Odata pusa la punct structura de baza a unei proprietati, putem face amenajari detaliate si gandite anume pentru publicuri diferite. Asta va va ajuta sa promovati in acelasi timp o unitate dintr-un bloc nou prin trei amenajari complet diferite, care vor fi pe placul a trei persoane diferite. Mai multe abordari, mai multe conversii posibile!

     

Cum va pot ajuta randarile 3D?

  • Evitarea vizionarilor

Trimiteti clientilor imagini si filmari fotorealiste, propuneri de amenajare detaliate, schite care prind viata - toate acestea se pot dovedi un tool indispensabil de vanzare.

  • Rezolvarea obiectiilor adresate de clientii care au vazut deja o proprietate, insa nu sunt hotarati

Nu stiu exact cum ar putea integra o piesa de mobilier? Au retineri legate de un stalp de sustinere sau de impartire? Ar vrea sa vada cum ar arata apartamentul cu mici modificari? Dormitorul pare prea mic? In 48 de ore puteti avea o propunere rapida de amenajare care sa ilustreze cele mai bune solutii pentru obiectiile clientilor. 

  • Convertirea superioara a leadurilor.

In perioadele mai dificile, este esential sa iesiti in evidenta si sa va puneti proiectul in cea mai buna lumina posibila. O prezentare detaliata, cu randari 3D de calitate si propuneri de amenajare, ii pot converti pe cei care se uita la anunturile de pe internet si care doresc sa achizitioneze o proprietate in viitor. Puteti compara aceste randari cu un proces de staging, proiectarea 3D fiind in esenta un staging digital care accentueaza intregul potential al unei proprietati.


Vrei sa comanzi randari 3D personalizate sau alte servicii conexe oferite de imoPR?

Contacteaza-ne!